Finansier din varmepumpe fra DVI Energi nemt og billigt hos Coop Bank

Lån til varmepumpe

 • Årlig rente: 5% variabel
 • Gebyrer: Ingen
 • Lånebeløb: Over 75.000 kr.
 • Løbetid: Max 10 år

Lånebeløbet er på 125.000 kr. Den variable debitorrente udgør 5,09 %. Hvis lånet afvikles over 72 måneder med en månedlig ydelse på 2.012 kr., udgør de samlede kreditomkostninger (rente) 19.864 kr., dvs. et samlet tilbagebetalingsbeløb på 144.864 kr. ÅOP udgør 5,09 %. Forudsætter, at betaling sker via Betalingsservice.

Efterspørgslen har aldrig været større

Som en af de mest bæredygtige og omkostningseffektive opvarmningsformer har luft-vand varmepumpen en stor rolle i virksomheders grønne omstilling.

 • Ansvar for klima

  Med et fremtidsfokuseret og miljøeffektivt varmesystem er virksomheder aktivt involverede i at beskytte miljøet og naturressourcerne.

 • Økonomiske besparelser

  Varmepumper er kendt for deres enestående effektivitet, driftssikkerhed og lave energiforbrug, hvilket er med til at sænke energiomkostningerne markant.

 • Pålidelig vedvarende varmekilde

  Ekstremt svingende og høje energipriser giver en stigende uforudsigelighed. Kravet om mere effektiv teknik bliver større, og varmepumpen er det nye og sikre alternativ til fossil opvarmning.

Sådan kommer du i gang

Gå ind på coopbank.dk

Vi gør det nemt for dig. Når varmepumpen er installeret, skal vi blot have fakturaen.

Sælger du ejendommen, skal lånet indfries.

Der er ikke nogen form for provision mellem Coop Bank og din VVS installatør / DVI energi.

Coop Energilån

I Coop Bank finder du billige og gennemskuelige bankprodukter til glæde for alle danskere. Med et Coop Energilån er du godt på vej med energiforbedreinger af din bolig, som både kan hjælpe dig til at få en bedre økonomi i hverdagen og samtidig bidrage til den grønne omstilling. Du kan nemt og hurtigt søge om et Coop Energilån. Der er ingen etableringsomkostninger. Godkendelse af din låneansøgning afhænger af vores individuelle kreditvurdering.

Bestil i dag

Spar penge på varmeregningen

Bestil i dag

Spar penge på varmeregningen

Kontakt os