Service er god økonomi

En DVI varmepumpe er solid og kan køre upåklageligt i årevis. Den leveres med 6 års garanti.

Men der er lovkrav om et årligt eftersyn for at beskytte miljøet. Varmepumper virker blandt andet ved hjælp af en særlig kølevæske, der kører i et lukket kredsløb. Hvis kredsløbet bliver utæt, sker der et stort udslip af CO2.

Det lovbestemte årlige eftersyn har til formål at forhindre den form for miljøskadelige udslip. Derfor tilbyder vi aftaler med DVI varmepumpe service, så din varmpumpe altid er up-to-date.

Mere varme

En varmepumpe bliver ikke slidt på samme måde som et gasfyr eller et oliefyr, hvor brændere og andre komponenter bliver slidt op. De tekniske dele i varmepumpen holder i årevis. Men man kan ikke sikre sig mod, at en del af elektronikken i en varmepumpe enten bliver ustabil eller helt står af.

Selv en lille termostat, der koster under 100 kr., kan vælte hele regnskabet for en varmepumpe, hvis den bliver ustabil. Det samme kan ske med andre små elektroniske komponenter inde i systemet.

Med DVI varmepumpe service, kan vi sørge for at systemet fortsat kører optimalt, og det er der rigtig god økonomi i.

Dvi service aftale Basic

Pris, 2.000 kr årligt / 185 kr pr mdr.

 • Årligt lovpligtigt serviceeftersyn af varmepumpen
 • Adgang til 24/7 vagttelefon
 • Ved årligt serviceeftersyn udføres desuden,
 • Kontrol af energiforbrug
 • Kontrol af kølemiddelkreds og anlægstryk
 • Kontrol af energiindstilling
 • Rengøring af enheden og kontrol af driftsstatus

Dvi service aftale Premium

Pris, 2.800 kr årligt / 250 kr pr mdr.

 • Årligt lovpligtigt serviceeftersyn af varmepumpen
 • Adgang til 24/7 vagttelefon
 • Frie tilkald ved nedbrud – Betal kun for reservedele
 • Ved årligt serviceeftersyn udføres desuden,
 • Kontrol af energiforbrug
 • Kontrol af kølemiddelkreds og anlægstryk
 • Kontrol af energiindstilling
 • Rengøring af enheden og kontrol af driftsstatus

Med frie tilkald får du gratis tilkald af en servicetekniker, hvis du skulle komme ud for et driftsstop eller funktionsfejl på din varmepumpe.
Serviceteknikeren vil være hos dig hurtigst muligt, og vil forsøge at få rettet eventuelle fejl med det samme.

Der betales kun for eventuelle reservedele.

Efterspørgslen har aldrig været større

Som en af de mest bæredygtige og omkostningseffektive opvarmningsformer har luft-vand varmepumpen en stor rolle i virksomheders grønne omstilling.

 • Ansvar for klima

  Med et fremtidsfokuseret og miljøeffektivt varmesystem er virksomheder aktivt involverede i at beskytte miljøet og naturressourcerne.

 • Økonomiske besparelser

  Varmepumper er kendt for deres enestående effektivitet, driftssikkerhed og lave energiforbrug, hvilket er med til at sænke energiomkostningerne markant.

 • Pålidelig vedvarende varmekilde

  Ekstremt svingende og høje energipriser giver en stigende uforudsigelighed. Kravet om mere effektiv teknik bliver større, og varmepumpen er det nye og sikre alternativ til fossil opvarmning.

Service holder din varmepumpe opdateret

Ved det årlige eftersyn måler vi hele systemet igennem for at sikre, at alle komponenter fungerer optimalt, og at systemet leverer den gode varmeøkonomi, som det er bygget til. Samtidig kan vi tilbyde at opdatere din varmepumpe med de nye funktioner, der hele tiden bliver udviklet. Det er også med til at give dig den bedst mulige økonomi i varmeregnskabet, år efter år.

Der er mulighed for at slutte din DVI varmepumpe til din internetforbindelse, og på den måde kan vi i mange tilfælde gå ind over nettet og overvåge og rette fejl på systemet, hvis du oplever problemer.

En serviceaftale koster 2.500,- inkl. moms om året, og vi anbefaler alle nye kunder at tegne en aftale på DVI varmepumpe service.

Eksisterende DVI varmepumper

Vi tilbyder også vores serviceaftale til kunder, der i forvejen har en varmepumpe, og som gerne vil sikre sig, at systemet virker optimalt. Ved tegning af en ny serviceaftale på en eksisterende varmepumpe starter vi med at komme ud og gennemgå installationen, og foretage de justeringer, der måtte være behov for.

Samtidig vil vi altid anbefale at få installeret DVI Smartcontrol, der kan tilsluttes en internetforbindelse. På den måde får vi mulighed for at kontrollere hele systemet over nettet, og kan se, om der er noget galt. Det betyder også, at vi kan have den rigtige reservedel med i bilen, hvis der skulle være behov for en reparation.

Kontakt os i dag på telefon 35 81 82 87 for at høre mere om vores serviceaftale, og hvordan vi kan sørge for, at sin varmepumpe altid leverer det bedst mulige varmeregnskab. År efter år.

Bestil i dag

Spar penge på varmeregningen

Bestil i dag

Spar penge på varmeregningen

Bestil serviceaftale