Fuld kontrol over din varmepumpe fra DVI

Med DVI Smart Control har du det hele lige ved fingerspidserne, og behøver ikke længere at stå foran din varmepumpe for at indstille temperaturen i dit hjem. Fjernstyring gør din hverdag lettere og sparer dig penge med funktioner som natsænkning og ferietilstand.

Skulle der mod forventning opstå driftsforstyrrelser, så får du automatisk besked. I mange tilfælde har vi har mulighed for at løse eventuelle fejlmeldinger via fjernkontrol af din varmepumpe uden teknikerbesøg.

Alle nye installationer af en varmepumpe fra DVI kommer med DVI Smart Control indbygget, og i kombination med en DVI serviceaftale kan vi holde ydeevnen på din DVI varmepumpe i top.

Hvis du allerede har en DVI varmepumpe af en tidligere model kan vi installere DVI Smart Control, og på den måde give dig den samme avancerede overvågning og service, som på en ny installation.

DVI produktudvikling

En varmepumpe består af en kombination af tekniske komponenter, elektronik og software.

DVI Smart Control forbinder din varmepumpe til et centralt system og giver samtidig mulighed for løbende opdatering af software, der sikrer, at systemet virker optimalt.

Funktionaliteten i DVI Smart Control er under konstant udvikling, og efterhånden som nye funktioner bliver tilgængelige, vil de kunne opdateres til din varmepumpe via DVI Smart Control. På den måde er DVI Smart Control med til at sikre, at din nye varmepumpe bliver ved med at være tidssvarende mange år fremover, og at den altid vil have den nyeste funktionalitet.

Til glæde for dit varmeregnskab.
Kontakt os på telefon 35 81 82 87 eller via vores kontaktformular for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Efterspørgslen har aldrig været større

Som en af de mest bæredygtige og omkostningseffektive opvarmningsformer har luft-vand varmepumpen en stor rolle i virksomheders grønne omstilling.

  • Ansvar for klima

    Med et fremtidsfokuseret og miljøeffektivt varmesystem er virksomheder aktivt involverede i at beskytte miljøet og naturressourcerne.

  • Økonomiske besparelser

    Varmepumper er kendt for deres enestående effektivitet, driftssikkerhed og lave energiforbrug, hvilket er med til at sænke energiomkostningerne markant.

  • Pålidelig vedvarende varmekilde

    Ekstremt svingende og høje energipriser giver en stigende uforudsigelighed. Kravet om mere effektiv teknik bliver større, og varmepumpen er det nye og sikre alternativ til fossil opvarmning.

Bestil i dag

Spar penge på varmeregningen

Bestil i dag

Spar penge på varmeregningen

Kontakt os