DVI Erhverv

Butikker, produktionsfaciliteter, højhuse, hoteller, campingpladser, skoler, børnehaver. You name it. DVI er eksperter i at dimensionere og konfigurere den optimale løsning til enhver tænkelig bygning, både til opvarmning og køling af bygninger samt varmt brugsvand.

DVI erhverv projekterer og leverer systemer, der er optimeret til individuelle kunder, og Ib Rasmussen Electric kan bidrage til hele processen med at få konfigureret og installeret varmepumper på en arbejdsplads.

Det handler både om behov, plads, kapacitet og om at finde ud af, hvad der er muligt og mest optimalt.

En skræddersyet løsning

DVI erhverv varmepumper er altid en skræddersyet løsning, der bliver leveret “plug and play” sådan, at selve installationen på arbejdspladsen sker med en minimal forstyrrelse af den daglige drift.

Kontakt os for et møde om mulighederne for at anvende DVI varmepumper inden for rammerne af jeres virksomhed. I kan fange os på telefon 35 81 82 87 eller ved at udfylde formularen på siden her.

Efterspørgslen har aldrig været større

Som en af de mest bæredygtige og omkostningseffektive opvarmningsformer har luft-vand varmepumpen en stor rolle i virksomheders grønne omstilling.

  • Ansvar for klima

    Med et fremtidsfokuseret og miljøeffektivt varmesystem er virksomheder aktivt involverede i at beskytte miljøet og naturressourcerne.

  • Økonomiske besparelser

    Varmepumper er kendt for deres enestående effektivitet, driftssikkerhed og lave energiforbrug, hvilket er med til at sænke energiomkostningerne markant.

  • Pålidelig vedvarende varmekilde

    Ekstremt svingende og høje energipriser giver en stigende uforudsigelighed. Kravet om mere effektiv teknik bliver større, og varmepumpen er det nye og sikre alternativ til fossil opvarmning.

Bestil i dag

Spar penge på varmeregningen

Bestil i dag

Spar penge på varmeregningen

Kontakt os